vakantie all4you
home autohuren cruises vliegtickets busreizen wintersport actieve reizen verzekering vakantiehuis Campings links

Vakantie all4you

Amogos zeilvakantie


bestemmingen in het buitenland zijn Griekenland, Turkije, KroatiŽ, ItaliŽ en de Caribbean. Vanuit de haven Marina Muiderzand bij Almere zeilt Amorgos.nl op het Markermeer en IJsselmeer, maar ook naar de Waddenzee, Noordzee, Engeland en Noord-Duitsland.licht actieve en individuele fiets vakanties voor jong en oud in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. U kiest een land en daarna een route uit. De route bestaat uit 3 geselecteerde campings. In 1 of in 2 weken fietst u langs deze 3 campings. De start camping is tevens het eindpunt.
Bij een 1-weekse reis ben je 2 nachten op iedere camping en bij een 2-weekse reis ben je 4 of 5 nachten op iedere camping. Tijdens de fietsdagen brengen wij de bagage naar de volgende camping, ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Geen gesleep met de spullen, geen tent opzetten, geen bagage mee op de fiets en toch lekker actief bezig zijn.

Sportvakantie sportieve vakantie actieve reizen als wandelen, fietsen, bergbeklimmen, zeilen en meer

Aktieve vakantie boeken

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen.

Fiets-Fun fietsvakanties