vakantie all4you
home autohuren cruises vliegtickets busreizen wintersport actieve reizen verzekering vakantiehuis Campings links

Vakantie all4you

Cruise Travel is de cruise specialist bij uitstek en biedt haar klanten de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld; 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variŽrend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel staat in nauw contact met de rederijen en kan u hierdoor altijd de beste prijs aanbieden.


Veel cruises vertrekken vanuit het buitenland. De aansluitende reis naar en van het cruiseschip kunnen wij op maat verzorgen.


Laagste prijsgarantie

Bij ons betaald u nooit teveel. Vind u dezelfde cruise tegen dezelfde voorwaarden bij een andere Nederlandse aanbieder goedkoper, dan matcht Cruise Travel de prijs!


Air Miles sparen en inwisselen bij Cruise Travel


Cruise en boot-reizen, zee en rivier cruises

BBI travel…Cruisen hoeft niet duur te zijn en is een fantastische manier van vakantie vieren! In onze zoekmachine presenteren wij prijzen van cruise bestemmingen over heel de wereld. Doordat cruisen erg populair is worden er volop cruiseschepen gebouwd en wordt de keuze alleen maar breder.

Bij elk schip staat duidelijk vermeld welke faciliteiten men aan boord kan verwachten. Een greep uit de faciliteiten: fitnessruimte, bioscoop, discotheek, casino of theater, de schepen bieden het! De nieuwe schepen die ter water worden gelaten bevatten nog meer gadgets en luxe. Wat denkt u bijvoorbeeld van een overdekte ijshal aan boord, waar u hartje zomer kunt schaatsen?


Cruise de koude wateren

Cruise rivier en zee bootreizen

Combinatie Cruise boeken

Zeecruises, groot aanbod en volledig verzorgd